Pràctica esportiva a partir del 25 de maig

26/05/2020

Fase 1 i Fase 2

Benvolgudes companyes,

 

Comença una nova setmana amb molts missatges sobre el que es pot i el que no es pot fer. Molts d'aquests missatges són contradicoris o interpretatius, però us els resumim en els següents infogrames.

La pràctica de l'Espeleologia i el descens de canyons ha de ser de forma inidividual. Durant els hores previstes per a la pràctica esportiva corresponent (segons al muncipi on s'estigui empadronat); I dins l'àrea sanitària.

L'Escola Catalana d'Espleologia no recomana la pràctica de les nostres disciplines de forma individual i en el cas d'entrenament, es recomana realitzar activitats senzilles sense compromís tècnic ni físic. En funció de la fase que tingueu, podeu desplaçar-vos en vehicle. 

Volem informar-vos que hem lliutat per què la pràctica federada de l'espeleologia i el descens de canyons fos equiparada a les empreses de turisme actiu, les quals en Fase 1 ja poden guiar 10 persones en el medi natural, sempre que siguin de la mateixa àrea sanitària. Malauradament el CSD no ho ha recollit, però seguirem insistint.

La junta directiva