Exposició Fotogràfica

L'exposició de fotografies de Coves del Geoparc Orígens es va crear amb motiu de l'Any Internacional de Coves i Karst 2021. La Societat Amics de la Muntanya ha creat l'exposició en el marc del Pla d'Accions anual presentat al Geoparc Orígens, com a part de les diverses iniciatives engegades dins el Conveni de col·laboració existent entre la FCE, la SAM i el Geoparc. Les imatges han estat preses pels consocis  Juan C. Gómez i Jordi Colom, i l'exposició ha estat creada amb el comissionat d'en Jordi Pascual, amb l'objectiu d'apropar a un públic genèric part del món subterrani que alberga el territori del Geoparc Orígens.

L'Exposició està a disposició de clubs i entitats pertanyents a la Federació, així com a entitats o administracions públiques que ho desitgin.

L'exposició està composta de 8 expositors metàl·lics i 2 plafons amb textos per situar les cavitats geogràficament, que faciliten ubicar-la en qualsevol sala.

L'ús es totalment gratuït, i només cal prendre a compte el desplaçament i el muntatge si fos necessari. No dubteu a contactar-nos.

Existeixen les opcions de realitzar una projecció comentada de l'exposició i/o un guiatge comentat a la mateixa exposició física.

https://www.geoparcorigens.cat/ciencia/patrimoni/coves-i-carst/
 

Si voleu demanar infomració o reservar l'Exposició de fotografies subterrànies del geoparc Orígens omple el formulari següent