Premi Gorges de Núria

El Premi Gorges de Núria és el reconeixement del col·lectiu espeleològic a les activitats de Descens de Canyons i Engorjats dutes a terme pels seus esportistes.

El Premi Gorges de Núria és el reconeixement del col·lectiu espeleològic a les activitats de Descens de Canyons i Engorjats dutes a a terme pels seus esportistes.

La FCE vol posar en valor aquesta disciplina, la qual demana un gran compromís durant l'exploració i la seva difusió.

Les gorges de Núria són el descens més emblemàtic de Catalunya. Durant molts anys eren l'objectiu de final de temporada de molts esportistes que volien superar els seus obstacles aquàtics. Reflexen perfectament l'esperit explorador dels espeleòlegs, ja que van ser espeleòlegs catalans els primers que el van realitzar.

Els premis  tenen el suport del nostre patrocinador SPIT PASSLODE

 

I Premi Gorges de Núria 2019:  Exploració, equipament i descens dels barrancs, rases i rieres de l'Altiplà de Capolat (Baix Berguedà). EGAN del CECI

II Premi Gorges de Núria 2020: Descobrint una vall en l'oblilt (Arnes, Terra Alta , Club d'Espeleologia Dinàmics

III Premi Gorges de Núria 2021: Exploracions d'engorjats a la Terreta, Grup d'Investigacions Espeleòlogiques de Granollers de l'AEG.

IV Premi Gorges de Núria 2022: Desert

V Premi Gorges de Núria 2023: Bacs. Clots i Torrents de la Vall de Camprodon de l’Unió Excursionista Vic Secció d’Espeleologia Forat Negre

VI Premi Gorges de Núria 2024: Edició oberta 

 

 

  • Gorges de Núria