Calçats BESTARD

El patrocinador Bestard ofereix la possiblitat de reparar i substituir les soles de tots els seus models i molt especialment els seus models HIDROLINE . 

 

El fabricant Bestard, patrocinador de la FCE, ofereix la possiblitat de reparar i substituir les soles de tots els seus models i molt especialment els seus models HIDROLINE

L'Escola Catalana d'Espeleologia recomana els Models Canyon Guide i Wildwater Pro, tant per fer descens de canyons com espeleologia. Son models resistents que combinats amb mitjons impermeables de Bridgedale (el millor per espeleologia és el model stormsock heavy weight knee) son una alternativa seriosa a les botes d'aigua clàssiques. La botiga equipa't ens va descobrir aquests mitjons que han donat un resultat excepcional.   

A part de ser una fabricació local (Lloseta, Mallorca) i de qualitat, permet garantir llocs de treball i el servei de reparació és respectuòs amb el medi ambient ja que permet allargar la durabilitat del caçat. 

Cal enviar un correu amb fotografia de les botes a atencioncliente@bestard.com i si no hi ha cap incidència suplementària es concreta un pressupost que engloba la reparació i/o canvi de soles i enviaments.

Després del pagament anticipat, s'inicia el tràmit de recolldia del parell, arribada a fàbrica i retorn al client.  En 10-15 dies estarà tot gestionat.