PREBPETC1624

Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2024 (PREBPETC1624).

La Federació Catalana d'Espeleologia, a través de la Vocalia de Descens de Canyons i Engorjats creu fermament que l'aposta que va realitzar-se l'any 2016 pel que respecte al Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català ha sigut tot un èxit, per tant s'ha decidit prorrogar 4 anys més aquest pla fent-lo arribar fins a 2024.

Recordem que el propòsit d'aquest pla és analitzar i millorar, si fa falta, l'equipament existent en els barrancs, canyons i engorjats del territori català que es consideri prioritaris tant per criteris d'afluència del col·lectiu com de formació.

En aquests moments els descensos inclosos en aquest plà són els següents: 

 
Els descensos seleccionats seran proposats per la Vocalia de Descens de Canyons i Engorjats i validats per la Junta Directiva.
 
El fabricant Bestard amb el seus productes específics pel món del descens de barrancs, canyons i engorjats patrocina el Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2024 (PREBPETC1624).
 
 
 
El fabricant Spit amb les seves eines i els seus sistemes de fixació aplicables al món del descens de barrancs, canyons i engorjats patrocina el Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2024 (PREBPETC1624).
 
spit-paslode-logo-2.png