L'assemblea de la FCE ratifica la refundació de la Federació Española

21/09/2021
Junta Directiva

Després de 5 anys de gestions i reconeixements, la Confederación d'Espeleologia y Cañones CEC, ha aconseguit obrir la porta per a la nova Federació Española.

 

El passat 1 de setembre l'assemblea va ratificar la seva decisió del 2018 de tirar endavant les gestions per a la creació d'una nova Federacio Espanyola d'Espeleologia. Aquesta decisió confirmava la bona direcció presa per la Junta Directiva fa 5 anys: ser actors principals en la gestació.

Després de molts esforços, reunions i treball, aquest dimarts 21 de setembre, 13 de les 15 federacións de l'estat espanyol creaven davant notari la nova Federación Española de Espeleologia y Descensos de Cañones. Posteriorment es lliurarava tota la documentació al Consejo Superior de Deportes per iniciar el tràmit administratiu.  Algunes federacions no van poder estar presents i van signar per delegació

Totes les federacions vam convidar a les altres dues federacions restants a participar d'aquest esdeveniment, esperem que després de la creació s'integrin, ja que en tenen dret i com tots sabem, la unió fa la força. Estem convençuts que les noves cares que arriben ho permetran. 

  

D'esquerra a dreta: J. Carbajal (F.Asturiana), A Riuz (F Aragonesa), C. (F madrileña), H. Ubiedo (CEC), F. (F. Gallega), L Domingo (F Catalana), S. (F R Murcia), J. (F. C. Valenciana), J. (Federación Castellano Leonesa), J. Alvarez (F. Canaria).