Acció Mediambiental a Corral (Parets de Vallirana)

21/04/2024
Presidència

El SEO Vallirana, l'Ajuntament i federats i sobretot l'ADF Vallirana, netegen la zona del Corral i dels actes incívics descobrim actes vandàlics

 

Després de l'acció mediambiental duta a terme per l'ADFi el SEO del CE Vallirana, amb l'ajut de la Federació, AEDEV i de l'Ajuntament de Vallirana, la zona boscosa del Corral i les parets van quedar netes de brossa, de merda humana i d'arbres mal tallats. L'estat de la zona era lamentable i un desaprensiu havia empastifat de merda humana els ancoratges de moltes capçaleres.

La sorpresa després de netejar i desinfectar va ser que a l'igual que l'any passat,  s'havien intentat serrar els tensors. Alguns tenen mitja secció serrada.També es van trobar arbres mig tallats per bloquejar el pas a les verticals . 

Volem prevenir-vos que com a mínim 6 ancoratges de les capçaleres han patit danys. Aquest acte vandàlic i molt perillós ha estat posat en coneixement de l'autoritat. Us preguem que presteu molta atenció si hi aneu.

L'alcaldessa Eva Martínez i el regidor Oscar Suñé van col·laborar activament en la jornada mediambiental, el que demostra la sensibilitat de l'ajuntament de Vallirana en la preservació d'aquest espai i del medi natural del Municipi. No en va, el centre de tecnificació de la Federació Catalana d'Espeleologia es troba a Ca l'Herbolari del mateix Vallirana. 

En breu, l'ECE realitzarà una acció per intentar recuperar aquests ancoratges. Quan hi aneu sigueu respectuosos amb els veïns i si veieu actes sospitosos truqueu a la policia muncipal.