XXVIII Premi Norbert Font i Sagué

27/09/2018

El jurat a atorgat el premi Norbert Font i Sagué als grups SIES de l'Avenç i als grups SEPS del FEB, IEES i GIEG de l'AEG.

El jurat ha atorgat el Premi Norbert Font i Sagué a les activitats i estudis realitzats als Països Catalans en la seva XXVIII edició dotat amb trofeu i de material espeleològic valorat en 800 € ex-aequo als treballs: Exploracions a la Serra de Lleràs, presentat pel SIES de L’Avenç CC, per l’exploració subaquàtica i descoberta de noves galeries de dues cavitats, i al Sistema de Sarrahéra. Travessa de la Cova de Sarrahéra, presentat pels grups SEPS del FEB, IEES i GIEG de l’AEG, pel seu treball d’exploració i desobstrucció per enllaçar dues cavitats conegudes a la Vall d’Aran.

El treball  Avenc Leia, presentat per Club d'Espeleologia Grup d'Estudis Subterrànis del Garraf, ha estat galardonat amb un accéssit per l’esforç d’exploració i descoberta d’una nova cavitat al Massís del Garraf.

Ha deixat desert el Premi en la categoria d’activitats i estudis realitzats a la resta de l’estat Espanyol.

Finalment ha atorgat el premi en la categoria de Treballs de Divulgació Espeleològica, dotat amb trofeu i de material espeleològic valorat en 250€, al treball: Les mines d’aigua de la Serralada de Marina (Vol. III), presentat pel Grup d’Espeleologia Badalona.