Taula Rodona a Castelldefels, gairebé 50 anys d'Abocador

28/04/2021
Presidència

La Federació Catalana d'Espeleologia convidada a exposar la situació actual de les cavitats del Garraf.

 

El partit de govern a l'ajuntament de Castelldefels, Esquerra Republicana de Catalunya, representat pel 1er Tinent d'Alcalde  Sr. Jordi Maresma va donar inici a la taula rodona Abocador del Garraf, herències enverinades,  el passat dilluns 26 d'abril. Hi van participar els Sr Josep Campmany del Centre d'estudis de Gavà, el Sr Francesc Fontana, president del Centre Excursionista Roca i Negra i el president de la Federació Catalana d'Espeleologia, el Sr Lluís Domingo. 

L'acte es va haver de retransmetre en directe per xarxes ja que les restriccions de la pandèmia no van permetre que es dugués a terme presencialment a la Biblioteca Ramon Fernandez Jurado de Castelldefels. Malauradament aquesta situació va impedir la participació del pùblic.

Durant les presentacions, es va repassar l'orígen, la vida i la situació actual de l'abocador del Garraf de la Vall de Joan, el qual es va inaugurar un 26 d'abril de 1974. La FCE va exposar la situació de les cavitats properes a l'abocador, algunes de les quals ja no es poden visitar.   

Additional information