Situació actual i pràctica esportiva

29/04/2020
Junta Directiva

Fases de desconfinament

Benvolgudes companyes,

Seguim en estat d’alarma i tots volem anar a la muntanya, ja sigui a una cova o a un barranc. Des de la Junta Directiva volem demanar-vos una mica més de calma i responsabilitat. Portem setmanes treballant per aportar a l’administració un protocol d’actuació per al col·lectiu federat.

Actualment, l’estat d’alarma fa que sigui l’Estat Espanyol des del ministeri de sanitat qui pren les decisions i tots els documents que hem rebut o llegit són només projectes de treball. És per aquesta raó, que fins que no aparegui el text al BOE, no podrem interpretar que podem i que no podem fer.

Les assegurances han estat sempre vigents, mai han deixat de ser vàlides, però el decret de l’estat no permetia realitzar esport fora del domicili. Per això qualsevol accident no hagués estat cobert. Les assegurances cobriran les pràctiques esportives que els decrets vagin permetent i que la nostra pòlissa cobreixi. Actualment estem treballant perquè no hi hagi cap dubte amb els entrenaments que es realitzin amb o sense corda.

Tant aviat com tinguem la informació, us la farem arribar per a que tothom pugui practicar les nostres disciplines amb tranquil·litat i responsabilitat.

Additional information