Pla d’obertura progressiva d’activitats

22/11/2020

Primer tram del 23 de novembre al 6 de desembre

La Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla d’obertura progressiva d’activitats per combatre la segona onada de la Covid-19,  El primer tram d’aplicació d’aquestes mesures entren en vigor a partir de les 6 del matí d'avui dilluns 23 novembre.  S'ha publicat el DOGC núm 8277 a la resolució SLT/2983/2020 .

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física no contempla un nombre màxim per a l’esport federat, però es recomana fer-ho amb un grups estables i seguint els protocols de seguretat. Per tant, els federats podran anar amb grups superiors a 6 persones i sense limitació a fer la seva activitat però els dies 27, 28 i 29 de novembre i 4, 5 i 6 de desembre només es podran fer activitats lúdiques i esportives no competitives dins del mateix municipi o municipis limítrofs..

Les instal·lacions esportives podran obrir amb un aforament màxim del 50% si són a l’aire lliure i 30%  per les indoor. No està permès l’ús de vestidors.

La formació federativa, cursos d'iniciació i de perfeccionament, seguiran els  els protocols de seguretat

Recordem que la llicència federativa segueix en vigor i en conseqüencia l'assegurança sempre que es compleixin les mesures establertes per l'administració. 

Consulta el DOGC amb les mesures