technical meeting

Les Jornades Técniques de l'Escola Catalana d'Espeleologia tenen com a objectiu mantenir el nivell tècnic de tots els esportistes afiliats a la federació i estan dirigides bàsicament als iniciadors esportius de club perque transmentin aquests coneixements als seus companys d'entitat, encara que si queden places disponibles qualsevol esportista amb un mínim de 2 anys d'experiència hi pot participar.

Les tècniques i els materials evolucionen en el temps i cal un punt de trobada on compartir les experiències, probar nous materials i raonar les eleccions tècniques. Des de l'escola us animem a participar-hi activament.

Aquestes Jornades Tècniques van iniciar-se el novembre de 2017 presentant un protocol d'actuació en cavitats amb aire enrarit.

Al 2018 es va presentar una evolució de diferents maniobres i la presentació de diferents bloquejadors. La master class del fabricant d'ancoratges Spit va ampliar els coneixements sobre ancoratges i resines. Al 2019, es va presentar i probar les novetats de la firma Petzl, analitzant el nou devallador stop, mosquetons Freino, devalladors, bloquejadors de puny i ventrals de Camp, Climax, Kong, Petzl... i es va realitzar un taller de gestió de capçalera en descens de canyons.

Per Inscriure't a les properes Jornades estigues pendent de l'agenda.

  • jornades 2017