PREBPETC1620

Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2020 (PREBPETC1620).

La Federació Catalana d'Espeleologia, a través de la Vocalia de Descens  de  Canyons  i Engorjats analitzarà i millorarà, si fa falta, l'equipament existent en els barrancs, canyons i engorjats del territori català que consideri prioritaris tant per criteris d'afluència del col·lectiu com de formació.

En una primera fase, el grup de treball començarà revisant i millorant, si fa falta, aquells barrancs, canyons i engorjats que ja en el seu dia van ser reequipats per la Federació i que deuen rebre una revisió aquest any 2016, amb l'objectiu de confirmar-ne la seguretat. 

 
Els descensos inclosos en aquesta primera fase són els següents: 
 
 
En la segona fase els descensos seleccionats seran proposats per la Vocalia de Descens de Canyons i Engorjats i validats per la Junta Directiva.
 
El fabricant Bestard amb el seus productes específics pel món del descens de barrancs, canyons i engorjats patrocina el Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2020 (PREBPETC1620).
 
 
 
El fabricant Spit amb les seves eines i els seus sistemes de fixació aplicables al món del descens de barrancs, canyons i engorjats patrocina el Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2020 (PREBPETC1620).
 
spit-paslode-logo-2.png