XXIV Trobada d'Espeleòlegs de Catalunya

07/10/2021

En marxa els últims preparatius de la Trobada de Vilanova i la Geltrú

 

Us recordem que el proper 27 i 28 de Novembre celebrarem la XXIV trobada d'espeleòlegs de Catalunya a Vilanova i la Geltrú. Reserveu la data.

 

Com que l'edició anterior es va haver de posposar, aquest any el GE Talaia i la FCE us proposem una jornada completa de formació, exploració i ciència, i un diumenge amb el campionat de TPV i l'assemblea general extraordinària.

Enguany a la Jornada tècnica,  podreu gaudir d'una formació tècnica i de les novetats 2020-21 de la firma PETZL i la Rosa Miró ens parlarà de la Gestió de l'estrès durant la formació d'iniciació i la pràctica esportiva.  A més a més, farem una unificació i revisió de les tècniques i els materials que utilitzem, tant en Espeleologia com en Canyons. Aquesta formació està dirigida principalment a tots els iniciadors esportius de la Federació.

Els companys de L'ACE MAtaró presentaran els resultats de la campanya exploracions a l’Alto del Tejuelo, Cantàbria. Premi Font i Sagué 2020. Així com els companys de GE Dinàmic presentaran el treball guanyador del premi II Gorges de Núria. Es presentaran també els treballs realitzats per l'Escola i la comissió de descens de canyons i engorjats al Parc Natural de les capçaleres del Ter i Fresser.  Finalment es presentaran breument els resultats dels estudis 2019-2021 dels quiròpters a l'avenc de Pouetons de Montserrat, a càrrec de l'Avent Sandoval i de l'estudi de seguiment de la contaminació als avencs del Garraf.

En breu confirmarem definitivament el programa amb altres presentacions, treballs i propostes d'activitats. 

INSCRIPCIONS GRATUITES, però cal reservar plaça

  • foto V Barraquet