VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

06/11/2018
Vocalia de Protecció del Medi i ecologia

La SEcció Villalta de la Federació Catalana d'Espeleologia conjuntament amb l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, presentarà una ponència a la trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdol, els propers 19 i 20 de novembre

La diputació de Barcelona convoca a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola que tindrà lloc el propers 19 i 20 de novembre, a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú.

Són moltes les persones que, en els últims quatre anys, han fet estudis en aquest magnífic escenari, contribuïnt a un major coneixement de la seva realitat i dels seus valors naturals, paisatgístics i culturals. També són moltes les iniciatives i actuacions que s'han dut a terme per gestionar la conservació, l'ús públic i el desenvolupament social i econòmic d'aquests espais.

A la trobada del 19 i 20 de novembre trobarem el marc idoni per aplegar investigadors i persones interessades en aquells àmbits que, d'una manera o una altra, contribueixen a fer possible l'encaix i la gestió d'aquests espais naturals en el territori. Un marc on fer possible el diàleg i la discussió entre tots ells.

Per aquesta raó, us convidem a participar-hi com a ponents o bé com a oients. A la vegada, demanem la vostra col·laboració per fer arribar aquesta informació a aquelles persones que puguin estar interessades.

 

Us hi esperem!

 

Informació i inscripcions

Per obtenir més informació, cliqueu aquí

  • imatge