RIC Colòmbia 2019, la FCE representada amb 6 federats

08/10/2019
Comissió de Canyons i Engorjats

S'ha celebrat la Trobada Internacional Canyons 2019 (RIC) a Colòmbia, 6 dels nostres federats van compartir amb més de 100 persones aquest esdeveniment.

La Trobada Internacional de Descens de Canyons 2019 (RIC) es va celebrar al departament d'Antioquia a Colòmbia. El centre neuralgic va ser la seva capital, Medellín, on es va realitzar el "1er. Congrés de Seguretat en Muntanya". Diferents ponents com Dante Salomon (Mèxic), Chesus Montesa (Espanya), Diego González (Colombia)..., van exposar treballs sobre el "Rescate en Cañones Mèxico (RECAM)", la prevenció i la supervivència, entre d'altres.

Foto: Alberto Licón

També es va realitzar l'assemblea de la Federation for International Canyoning (FIC), de la qual el nostre president n'es el tresorer.

 

Durant la trobada, hi havia 3 zones per les que es van repartir els participants: Medellín, San Carlos i Jardín. Cada 2 dies es canviava de zona per tal de descobrir les grans possibilitats que dóna aquest país. Els barrancs es troben en granits, roques volcàniques i calcàries, però enmig de la selva i els boscos de coníferes quan es a més alçada.

L'any que ve el RIC serà a Creta, Grècia.

Us convidem a participar, un gran esdeveniment per conèixer noves zones canyoneres i gent de tot el món amb qui interactuar.