Rescatat el nostre company de l'avenc de l'Esquerrà

02/12/2020
Comissió d'espeleosocors

Aquesta matinada ha estat extret de l'avenc de l'Esquerrà el nostre company de la SIS del CE Terrassa

 

Ahir per la tarda, el GRAE de Bombers de la Generalitat de Catalunya va activar el grup d'Espeleosocors Català de la nostra Federació, gracies al conveni de col·laboració que tenim actualment.

Un federat de la SIS de Terrassa va patir una petita caiguda a la via Anna Maria Pallejà a uns -150m  amb tan mala sort que va patir una fractura a l'extremitat inferior. Els seus companys van activar el 112 i els efectius de Bombers, Bombers Barcelona, Mossos d'Esquadra i voluntaris de la federació i de l'ajuntament d'Olesa Bonesvalls es van desplaçar a la boca, acabant el rescat passada la mitjanit.

Des de la Federació volem agraïr als federats que van respondre a la crida de no desplaçar-se a l'avenc, evitant així el col·lapse de la pista. Fem esxtensiu l'agraïment de la SIS de Terrassa a totes les persones que s'han interessat pel ferit i a totes les entitats que es van posar amb contacte amb nosaltres oferint el seu suport.

En situacions com aquestes és quan aflora l'esperit col·laboratiu, voluntari i solidari dels espeleòlegs catalans, demostra la unió del col·lectiu i la raó de la llicència federativa. Que per molts anys poguem seguir així!      

Informació addicional