Rassemblement Internationale de Canyon 2021 (RIC2021)

02/05/2020

La CEC y la FCE organitzaran el pròxim RIC2021.CAT Catalunya-Pirineus.

Rassemblement Internationale de Canyon 2021 (RIC2021)

La "Confederación de Espeleología y Cañones (CEC)" i la Federació Catalana d'Espeleologia (FCE) organitzaran conjuntament el pròxim "Rassemblement Internationale de Canyon 2021 (RIC2021)". Aquesta trobada internacional es considera l'esdeveniment més gran de caràcter mundial que es realitza en l'actualitat en l'especialitat de Descens de Canyons i la promou cada any la Fédération Internationale de Canyonisme (FIC).www.ficanyon.org

 

Benvingut al RIC2021.CAT

L’equip d’organització del RIC2021.CAT Catalunya-Pirineus us dóna la benvinguda a una de les destinacions de descens de canyons i engorjats més interessant del Pirineu Oriental. Us volem presentar els canyons de "Catalunya-Pirineus" en el seu millor moment, l’estiu, del 2 a l’11 de juliol de 2021. Exploreu la regió de “Catalunya-Pirineus” i els seus secrets encants.

La capital de Catalunya és Barcelona, molt ben comunicada i un lloc ideal per combinar esports, sol, platja, muntanya, gastronomia i vacances culturals. El camp base del RIC2021.CAT es troba al poble de "Sant Joan de les Abadesses", a 1h30 de Barcelona en cotxe, on es pot gaudir de nou dies de descens de canyons i engorjats, naturalesa pura, relax, exploració, història, tradició, menjar, vi, música i moltes coses més! Sant Joan de les Abadesses, a la Vall del Ter, situada al nord de Catalunya, al Pirineu, és molt a prop de la frontera francesa i està situada estratègicament a pocs quilòmetres de la Vall de Núria, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, l'Espai d'Interés Natural de l'Alta Garrotxa, l'Espai d'Interès Natural de les Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

El camp base es troba molt a prop dels canyons i engorjats més bonics de Catalunya-Pirineus. A només 31 km del Torrent de la Corba, a 32 km del Freser Superior, a 33 km de les Gorges de Núria, a 35 km del Salt del Sallent i del Torrent de les Cavorques, a 40 km del Sant Aniol i de Les Canals, a 53 km del Pas de l'Escalell...

Les condicions aquàtiques, de temperatura i hores de sol, són insuperables. Assegurem un gran nivell d’equipament en la majoria de canyons i engorjats. Menjar tradicional d’alta qualitat i un munt d’allotjaments amb moltes instal·lacions addicionals a prop dels canyons més importants. L’organització del RIC2021.CAT ofereix a qui vulgui un allotjament de baix cost al camp base durant el RIC 2021.CAT Catalunya-Pirineus.

Trobada Internacional de nou dies de durada amb activitats, conferències i tallers (workshops)

 Pròximament més informació a la web: www.ric2021.cat