Pràctica esportiva a partir del 11 de maig

10/05/2020

Nomes territoris en Fase 1

 

Benvolgudes, benvolguts

Ha estat publicada l'Ordre ministerial publicada per la qual es regulen les condicions de la pràctica esportiva federada en la Fase 1 del desconfinament que entra en vigor el dilluns 11 de maig en els territoris corresponents a les regions sanitàries de Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran, i Terres de l'Ebre.

Això significa que a Catalunya hi haurà territoris amb diferents situacions.

Si ve l'ordre permet circular per la regió sanitària, els entrenaments es faran preferentment de manera individual, sense contacte físic, respectant la distància de seguretat i dins del municipi. Som conscients que aquesta informació pot semblar contradictòria amb altres que es publiquen però des del CSD i de la SGE així ens ho confirmen.

Es per això que volem recordar-vos que la pràctica de l'espeleòlogia i el descens de canyons no hauria de ser individual per motius de seguretat i de prevenció d'accidents. L'actiu més important de la federació són els seus federats i us demanem prudència i sentit comú. 

Esquema resum dels tres escenaris que preveu l'ordre per la fase 1. També podeu consultar els doduments en pdf i a mesura que tinguem més informació us la farem arribar.