Pràctica esportiva a partir del 1 de juny

01/06/2020

12 setmana de confinament

Benvolguts companys,

 

Setmana 12 d'estat d'alarma, us envíem molts ànims i us demanem una mica més de paciència. Les nostres disciplines segueixen en la mateixa situació. Hi ha hagut algunes petites modificacions però us els resumim en els següents infogrames.

La pràctica de l'Espeleologia i el descens de canyons ha de ser de forma inidividual. Durant els hores previstes per a la pràctica esportiva corresponent (segons al muncipi on s'estigui empadronat, dins l'àrea sanitària), en cas de dubte prendre la més restrictiva.

L'Escola Catalana d'Espleologia no recomana la pràctica de les nostres disciplines de forma individual i en el cas d'entrenament, es recomana realitzar activitats senzilles sense compromís tècnic ni físic. Podeu desplaçar-vos en vehicle per entrenar dins l'àrea sanitària, de forma individual o junts si viviu a la mateixa llar. Us recomanem pràctiques com la prospecció exterior, localització d'avencs...

Consulteu les webs dels parcs naturals per informar-vos de l'estat dels parkings. Sigueu prudents i tingueu sentit comú.

La junta directiva