Nou disseny web www.espeleologia.cat

25/10/2017

La Junta Directiva tenia com objectiu a la seva candidatura, la renovació de la pàgina web, de manera que fos dinàmica, compatible amb els smartphones i que acomplís amb totes les obligacions legals.

La Junta Directiva tenia com objectiu a la seva candidatura, la renovació de la pàgina web, de manera que fos dinàmica, compatible amb els smartphones i que acomplís amb totes les obligacions legals. Volem que la web de la federació www.espeleologia.cat sigui el mitjà de comunicació de la federació a tots els federats.

Des d’aquest dilluns, la pàgina ja està activa i operativa. Sabem que hi ha errors que anirem arreglant poc a poc i comptem amb vosaltres per què ens ajudeu a detectarlos i
millorar-la. Si coneixeu cap federat que vulgui col·laborar amb el seu temps a la web, busquem gent.

A l’apartat calendari, anirem col·locant totes les activitats de la federació i dels clubs que ens ho comuniqueu. Necessitem que ens feu arribar una imatge i el text. .

En l’apartat actualitat, hi trobareu les notícies importants de la comunitat espeleològica. Us animem a navegar per la web i descobrir-la.

Aprofitem l’avinentesa per agrair als patrocinadors de la web i la federació que hagin confiat en nosaltres i en aquest nou projecte.

Barcelona, 25 d’octubre de 2017