Magnífics resultats de la selecció Catalana al campionat d'Espanya

16/10/2022
Vocalia de competició

El Gimnàs Llenas- UE Sabadell i el GERS del AE Muntanya

 

Aquest cap de semana s’ha celebrat el XVI Campionat d’Espanya de Tècniques de Progressió Vertical a Azuqueca de Henares (Guadalajara), amb la participació de 12 esportistes de la selecció catalana d’espeleologia i un total de 126 participants.

A la categoria infantil, Vera Ortiz va aconseguir la medalla de bronze a les proves de Tècnica i de circuit, i Mireia Flores va aconseguir també dos bronzes a les mateixes proves a la categoria Majors. A ambdues proves, Manel Llenas va aconseguir-hi la medalla de plata amb la categoria de Veterà A.

El juvenil Àlex Andres Angheluta va proclamar-se campió d’Espanya a la prova d’autosocors amb un temps estratosfèric de només 1’ 12’’.

A la categoria Veterà B femení, Magda Martin va aconseguir la medalla d’or a Velocitat, circuit i técnica mentre que en Veterà B Masculí, Jordi Gascó va ser medalla de plata a les mateixes proves i Ignasi de Yzaguirre bronze a Circuit.

Finalment l’equip format per Òscar Zamora, Mireia Flores i Manel Llenas va aconseguir la tercera posició a la prova de circuit per relleus a la categorisa Absoluta.

La FCE també va enviar 2 jutges amb titulació estatal i 2 més en pràcitiques. Cal remarcar que després de molts anys, la Federació Andalusa va tornar a participar en una competició estatal. Es l'inici de la propera FEEDC.