Magnífics resultats de la selecció Catalana al campionat d'Espanya i al de Castilla la Mancha

15/10/2019
Vocalia de Competició

4 ors, 6 argents i 5 bronzes al Campionat Nacional de TPV el passat 12 d'octubre, a Mondoñedo. Al mateix temps, el grup de veterans va obtenir 11 medalles d'Or al campionat de TPV de Castilla La Mancha a Chillarón de Cuenca.

 

 

La selecció Catalana ha participat en aquest últim mes en dos campionats de TPV. El primer va ser  a Chillarón de Cuenca,  II Campeonato de Castilla La Mancha, en el que hi va participar l'equipo veterà. Van obtenir 11 medalles d'Or, en Velocitat, Circuit i en C Tècnic.

El campionat Nacional de TPV es va desenvolupar el cap de setmana passat al poliesportiu de Mondoñedo i en el qual es van inscriure participants de set comunitats autònomes, Galicia, Valencia, La Rioja, Catalunya, Madrid, Navarra i Castilla la Mancha.

L'Ajuntament de Mondoñedo va creure en aquest event convertint-lo en centre neuràlgic de l'espeleologia por un cap de setmana.  La FGE, en nom de la Confederación de Espeleología y Cañones (CEC i la Secretaría General para el Deporte de la Xunta de Galicia es van ocupar de que tot sortís perfecte.

Els millors esportistes de l'estat, en edats compreses entre 9 i 69 anys van demostrar les seves habilitats en les diferents categories: alevins, infantils, juvenils, majors i veterans. Així mateix dones i homes han competit en les pobres respectives, que inclouen: Velocitat, Tècnica Vertical, Circuit de progressió de paret vertical, Circuit d'equip i Autosocors.

La Federacio Catalana d'Espeleologia va fletar un autocar que sortir el divendres11 amb un total de 25 persones de 4 grups catalans que aconseguiren un total de 4 ors, 6 plates i 5 bronces repartits en totes les modalitats, incluides les noves probres que s'han incorporat en aquest campionat com són l'autosocors i les proves per equip. La selecció també va aprofitar per visitar el centre de documentació que es troba a Mondoñedo bressol de l'espeleologia gallega i situació de la cueva del rey Cintolo.


Podeu consultar els resultats a:

http://www.espeleoloxia.org/web/2019/08/14/campeonato-nacional-de-tpv-en-espeleologia-los-dias-11-12-y-13-de-octubre-en-mondonedo/

 

Adjuntem carta de reconeixement de la UFEC pels bons resultats

Informació addicional