La FCE ha arribat a un acord amb l'empresa TwoNav, fabricant de dispositius GPS d'alta qualitat

19/09/2019

Aquestes pròximes setmanes provarem el model de GPS Aventura, dissenyat específicament per activitats extremes de llarga durada.

La Federació Catalana d'Espeleologia ha arribat a un acord amb l'empresa TwoNav, fabricant de dispositius GPS d'alta qualitat.

Aquestes pròximes setmanes provarem el model de GPS Aventura, dissenyat específicament per activitats extremes de llarga durada. Aventura és un GPS robust concebut per suportar les condicions climàtiques més extremes. Compta amb una pantalla de 3,7'' amb la qual podràs visualitzar mapes topogràfics i de carreteres, segons la ruta que practiquis.


Navegació segura amb retransmissió en directe SeeMe. Retransmet la teva activitat i el teu rendiment en directe. Garanteix la teva seguretat sense necessitat de mòbil. Envia avisos d'emergència en cas d'accident.

 

Molt més que un GPS!

Aventura és un dispositiu connectat a un ecosistema que t'ofereix tot el que necessites a cada moment. Prepara les teves rutes amb Land, experimenta-les amb TwoNav i mantinga't connectat a través del núvol GO.


La millor preparació determinarà l'èxit de les teves sortides!

Land. El software més avançat del mercat per editar tracks, preparar rutes, visualitzar diversos mapes alhora. Analitza els teus itineraris amb el màxim detall i reviu novament cada etapa de les teves activitats. Descobreix la fiabilitat i precisió de Land, el complement perfecte per al teu GPS.

 

TwoNav