L'assemblea de la FCE aprova mantenir els preus de les llicències pel 2021

29/11/2020
Junta Directiva

Aprovat el Pla d'actuació, el pressupost i les quotes de les llicències 2021.

 

Aquest diumenge 29 de novembre, l'assemblea de la nostra federació, ha aprovat el Pla d'actuació per al 2021. Representant més del 50% dels federats i de forma telemàtica, els clubs han decidit mantenir els preus de les llicències aquet 2021. El bon resultat econòmic del 2019 i dels anys anteriors, permetran absorbir una possbile baixada d'ingressos en el cas que succeixin. La federació es farà càrrec de part de la quota d'aquells federats que es trobin en situació econòmica incerta. Les activitats que no s'han dut a terme durant aquest any es podran realitzar el proper 2021. 

La incertesa actual fa que totes les previsions i totes les activitats que s'han programat siguin una llista de voluntat i determinació per a dur endavant la promoció, la formació i l'exploració de les nostres disciplines. S'ha determinat continuar amb l'organització de la Trobada Internacional de descens de Canyons 2021 a Sant Joan de les Abadesses, RIC2021 i amb tots els cursos de formació de l'Escola Catalana d'Espeleologia.

Un dels temes importants a l'assemblea ha estat la situació de la contaminació atmosfèrica al Massís de Garraf. Actualment, la FCE està en contacte amb l'Area Metropolitana de Barcelona (AMB) i s'està intentant concretar una xarxa de control i les possibles mesures de remediació. 

Finalment s'ha presentat el guanyador del concurs de fotografia, Miguel Angel Lopez, la qual ha servit de base per fer la llicència 2021.

Moltes felicitats al guanyador!!