EuroSpeleo Forum 2018

20/08/2018

La Trobada anual de la Federació Europea d'Espeleologia, FSE, es realitzarà enguany a Ebense, Austria, del 23 al 26 d'agost de 2018

Missatge del president del congrés


Benvolguts companys i amics,

Ara ens acostem ràpidament al Fòrum EuroSpeleo (FSE), primer esdeveniment espeleològic d'Europa. Per a aquells que segueixen registrant-se al congrés, esperem que la informació continguda en aquesta tercera circular (PDF) us animarà a unir-se a nosaltres a Ebensee, Àustria, del 23 al 26 d'agost de 2018.

Fins ara, ja hi ha uns 250 participants procedents de gairebé 30 països i 5 continents. Finalment, esperem que un nombre estimat de 700 espeleòlegs assisteixin al congrés. Aproximadament hi haurà 125 presentacions de les diferents branques de l'espeleologia, els ponents compartiran els resultats de les seves últimes exploracions, investigacions i tècniques. El programa es completa amb aproximadament 130 excursions i sortides camp, on els participants del congrés podran experimentar la popularitat de la regió.

El Salzkammergut és una zona turística, que s'estén des de la ciutat de Salzburg cap a l'est al llarg del Foreland alpí i dels Alps del nord fins als cims de les muntanyes Dachstein. El Salzkammergut ofereix un destí segur. Per als espeleòlegs, definitivament és un dels millors llocs per visitar, amb grans sistemes de coves de pedra calcària, llacs alpins i subalpins, valls pintoresques, turons i serres escarpades i penyasegats que s'estenen fins a gairebé 3.000 m. La regió ha estat durant molt de temps la destinació preferida per a nobles, muntanyencs, erudits i artistes i els primers intents d'explorar les coves de la Salzkammergut es remunten al segle XIX.

No dubti en contactar-nos si falta alguna informació o si teniu preguntes addicionals. Estem segurs que serà una experiència inoblidable durant la vostra visita a Àustria, i esperem veure'ls aquí.


Johannes Mattes

(En nom dels organitzadors de la trobada)