Curs d'Espeleosocorrista - Nivell I

13/07/2017

La FCE té l'objectiu que tot el col·lectiu espeleològic català (voluntaris de l'Escola Catalana d'Espeleologia, voluntaris Iniciadors Esportius i esportistes en general) puguin accedir a la formació dins l'àmbit de l'espeleosocors.

La Federació Catalana d'Espeleologia té l'objectiu que tot el col·lectiu espeleològic català (voluntaris de l'Escola Catalana d'Espeleologia, voluntaris Iniciadors Esportius i esportistes en general) puguin accedir a la formació dins l'àmbit de l'espeleosocors.

Per assolir aquest objectiu proposem el següent curs: "Curs de Nivell I - Espeleosocorrista".

Per qualsevol consulta podeu trucar a la Federació. Cal realitzar la PREINSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA (del 17 de juliol fins al 4 de setembre) — 50 .

L'estructura de la formació en l'àmbit de l'espeleosocors consta de tres nivells (I—Espeleosocorrista, II—Espeleosocorrista Especialista i III—Cap d'Equip).

Per qualsevol consulta podeu trucar a la Federació. Cal enviar la fitxa d'inscripció a fce@espeleo.cat. El cost de la formació és de: 120 (es descomptara la preinscripció realitzada).

Superat el Nivell 2 i en funció de les places disponibles i haurà la possibilitat d'incorporar-se al grup de voluntaris de l'Espeleosocors Català de la FCE.