Coleòpters Cavernícoles de Catalunya

22/07/2020
Vocalia de Publicacions i Biblioteca

Ja està disponible el nou llibre d'en Joan Pallisé.

 

Joan Pallisé, espeleòleg català i afeccionat a la bioespeleologia, ha publicat el llibre Coleòpters cavernícoles de Catalunya . Un treball molt complet i de gran qualitat que resumeix tot el coneixement que tenim a dia d'avui dels coleopters a Catalunya.

Aquesta magnífica obra reflecteix la gran diversitat d'espècies i la seva distribució geogràfica al nostre territori. Cal destacar que s'han revisat moltes cavitats i fins hi tot s'han incorporat 40 de noves. El llibre no escatima en fotografies, mapes i revisa dades errònies del passat.

Cal destacar que no és un estudi bibliogràfic, tot el contrari, és l'esforç de la revisió de les dades existents i d'un inmens treball de camp que fructifica amb l'aportació de noves dades. L'enfoc en que es presenta la informació, permetrà a qualsevol espeleòleg endinsar-se en l'especialitat de la Bioespeleologia. 

En Joan presentarà el seu llibre a la propera XXIV trobada d'espeleòlegs de Catalunya que organitza aquest any el G E Talaia a Vilanova i la Geltrú, coincidint amb el seu 50è aniversari,l'últim cap de setmana de novembre.

Us hi esperem