Centre de Tecnificació a Sabadell

12/06/2023

El conveni amb el Club Gimnàs Sabadell permet crear un nou Centre de Tecnificació per a tots els federats

 

Aquesta temporada 2023, el grup de TPV va desplaçar els seus entrenaments al Gimnàs Municipal de Sabadell i el Club Gimnàs Sabadell es va dornar d'alta a la nostra Federació.  L'entrenament indoor de l'espeleologia és molt recomanable i no significa competició. Qui vol competir pot fer-ho però qui entrena es prepara per a fites més grans. L'espeleologia és un esport.

La FCE va prendre la decisió de crear un espeleòdrom per a l'entrenament de la nostra disciplina i després de mesos de treball, podem anunciar-vos que gràcies al treball ben fet de l'Escola Catalana d'Espeleologia, s'ha materialitzat amb un conveni d'ús i una nova instal·lació.

Enguany, el curs de Tècnic Iniciador en Espeleologia i Descens de Canyons ja incorpora un apartat per preparar entrenaments indoor. Tots els participants al curs van coincidir en la bona decisió i vam trobar la jornada enriquidora.  

Tots els federats tenen accés al nou CT de Sabadell al gimnàs municipal de Sabadell de forma gratuita durant els horaris permesos i cal seguir les normés d'ús que podeu consultar al web de la federació. 

Informació addicional