Carbi revoluciona els frontals de llum per a la pràctica d'esport nocturn

21/05/2019
Escola Catalana d'Espeleologia

El proper dimecres 5 de juny a les 19h45, els emprenedors del projecte CARBI presentaran el seu frontal a la seu de la federació. Accés lliure fins omplir aforament.

 

L'Escola Catalana d'Espeleologia es conscient de la recerca dels espeleòlegs en trobar la il·luminació més adequada a la seva activitat. Per això, obre les portes a que el projecte carbi presenti el seu producte i projecte a tots els federats, el proper 5 de juny a les 19h45 a la seu de la federació. 

Carbi és una llanterna frontal versàtil, potent i lleugera, que proposa un nou concepte d'il·luminació que combina els LEDs d'alta intensitat, la tecnologia de fòsfor remot i un cos d'alumini amb disseny patentat, que il·lumina de manera uniforme la totalitat del camp visual i, per tant, millora la seguretat i la forma en què els esportistes gaudeixen de l'entorn durant la nit. El projecte és el resultat de diversos anys de treball d'un equip de persones apassionades per l'esport a l'aire lliure i la tecnologia, que van decidir dissenyar un producte atractiu i amb una llum ambiental inspirada en la llum de les antigues làmpades de carbur, per facilitar una visió general de tot l'entorn en condicions de total foscor o llum escassa.

Carbi estarà disponible a partir del dia 29 de maig a IndieGoGo, una plataforma de crowfunding que promou el finançament de productes i idees enginyoses que estan en procés de creació. L'objectiu és compartir el projecte amb esportistes per obtenir un finançament que permeti produir, en una primera fase, prop de 250 unitats. www.carbi.com