Anàlisis del GPS Aventura de l'empresa TwoNav amb les proves realitzades al RIC Colòmbia 2019

13/10/2019
Xavier ARREGUI

En el RIC Colombia 2019 hem provat el model de GPS Aventura de l'empresa TwoNav. En concret l'objectiu de la prova era veure com funcionava un GPS d'aquestes característiques en un lloc molt aïllat.

En el RIC Colombia 2019 hem provat el model de GPS Aventura de l'empresa TwoNav. En concret l'objectiu de la prova era veure com funcionava un GPS d'aquestes característiques en un lloc molt aïllat tant per la seva orografia com per la seva ubicació, a Amèrica del Sud, amb accidents orogràfics des de 1.500 fins a 3.000 metres d'altitud sobre el nivell del mar, amb exuberant vegetació i amb abundància de rius i quebrades amb topografia muntanyosa.

Estem molt satisfets!, hem navegat amb el GPS amb el mode retransmissió en directe SeeMe durant dos dies. Hem retransmès als contactes seleccionats la nostra activitat i rendiment en directe, hem garantit la nostra seguretat sense necessitat de mòbil i si hagués fet falta, hauríem enviat uns avis d'emergència en cas d'accident.

Com a dada interessant vàrem introduir el GPS Aventura dins una bossa estanca dins la butxaca superior de la motxilla i aquest va retransmetre el descens del barranc Duende Perdido, al municipi de Jardín, en directe i sense cap problema.

També hem utilitzat LAND el software més avançat del mercat per editar tracks, preparar rutes, visualitzar diversos mapes alhora. Analitzar els itineraris amb el màxim detall i reviure novament cada etapa de la activitat.

El nou objectiu de la Federació Catalana d'Espeleologia és mantenir i augmentar l'acord amb l'empresa TwoNav per tal que els nostres federats puguin accedir a formació i productes d'aquesta empresa d'una manera més simple, econòmica i personalitzada.

Si teniu més curiositat i voleu veure les activitats retransmeses en directe, premeu els links següents:

  1. 29/09/2019.
  2. 30/09/2019.